Cecile Keller

Zoveel over ons-pagina’s heb ik geschreven, maar iets over je zelf zeggen is toch andere koek. Andere mensen kunnen dat toch veel beter? 

Oké, in een notendop.

 

Achtergrond

Afgestudeerd in Algemene Sociale Wetenschappen aan de Universiteit Utrecht en daarna 11 jaar gewerkt in de psychosociale hulpverlening. Vervolgens ervaring opgedaan met marketing- en salesprocessen in de rol van copywriter. Waarbij mijn achtergrond als trainer en maatschappelijk werker iedere dag weer om de hoek komt kijken. Want hoe belangrijk cijfers, data en grafieken ook zijn, marketing en verkoop draaien om mensen van vlees en bloed. Achterhalen wat een doelgroep drijft en daar je boodschap op aanpassen? Dat is een mentaal proces. Het naar boven halen van de onzichtbare bezwaren die later een dealbreaker vormen? Is puur psychologie.

 

Nu

Inmiddels weet ik ook hoe je hoger in Google komt (typ maar eens ‘beurstraining’ in de zoekmachine), wat je kunt doen om in vakmedia te verschijnen. En binnenkort help ik bedrijven ook winnende offertes te schrijven.

 

Kennisintensieve b2b-bedrijven

Het liefst help ik (financieel) dienstverleners, IT-aanbieders en adviesbureaus bij het aantrekken en verkrijgen van goede klanten. Waarom? Omdat ik zie dat zij vaak een kwalitatief sterk aanbod hebben, maar onnodig klanten mislopen. En dat is zonde voor zowel de aanbieder als de organisaties die het product goed hadden kunnen gebruiken. 

 

Investeren

Ik investeer in mijn werk. Denk: Nima-A, SEO, Google Analytics en taaltechnieken (copwriting en bijvoorbeeld ook framing positief inzetten).

 

Jij en jullie

Met je bedrijf draag je bijvoorbeeld bij aan een kostenbesparing, verbetering van de gezondheidszorg of verlaging van het ziekteverzuim. Of je biedt software (as a service) waardoor organisaties efficiënter kunnen werken.

Je gaat alleen voor het allerbeste. Daarom bieden jij en je team trainingen, tools en (digitale) oplossingen die beter zijn dan wat er nog meer beschikbaar is in de markt.

Alleen het verkopen ervan is lastiger dan je had gedacht:

  • Er is veel concurrentie.
  • Er is weinig concurrentie, maar ook weinig organisaties die klant worden.
  • Er is wel interesse, maar het duurt lang voordat de potentiële klant de order tekent.

 

Herkenbaar? Plan een gratis gesprek. Dan stellen we vast waar het nu spaak loopt en wat je nodig hebt om op een efficiëntere manier aanvragen te krijgen en afnames te realiseren. We kijken ook of ik je kan helpen. Mocht dat niet zo zijn, dan verwijs ik je door. 

 

Vraag een gratis gesprek aan