Slimme offertestrategie

– binnenkort –

Sneller JA op je offerte 

Een programma waarin je een slimme offertestrategie krijgt. Speciaal voor finance- en tech-bedrijven die geen belangrijke orders meer willen mislopen. 

 

Je bent de beste in je markt en verliest soms toch de offerte?

Jouw organisatie biedt kwaliteit. Geen twijfel over mogelijk.

En toch duurt het soms lang voordat prospects een knoop doorhakken. Veel offertes staan nog open. Je hebt al gemerkt: hoe meer uitstel, hoe meer afstel. Het is frustrerend als het doorbesproken project niet doorgaat. Of nog erger: het gaat wél door… maar dan met een andere leverancier. Eentje die het voor een lagere prijs doet, terwijl jullie aanbod echt beter is.

Was de orderwaarde € 20.000,-? Dan gaat er al een omzet van € 20.000,- aan je voorbij. Zonde! Om maar niet te spreken over al die uren die jij en je team eraan kwijt zijn geraakt. En de afgehaakte klant is uiteindelijk ook niet geholpen. 

 

Een aanpak

Wat je nodig hebt, is een slimme aanpak waardoor:

  • je tijd bespaart in het offerteproces
  • je prospect verder kijkt dan alleen de prijs
  • de winkans een stuk groter wordt

 

Het programma

Het programma bestaat uit 6 Zoomsessies, verspreid over 3 maanden. Tijdens de sessies passen we de offertestrategie aan op jouw bedrijf, markt en potentiele klanten. Ook bespreken we belangrijke salesgesprekken voor en/of na. Evenals hardnekkige vooroordelen en bezwaren die vaak een deal breaker vormen. Tussendoor krijg je 3 x feedback op nieuwe offertes. Ook ontvang je het complete handboek Sneller JA op je offertes, inclusief checklist.

 

Gestegen omzet

Goed om te weten: een bedrijf dat de offertestrategie gebruikt, krijgt nu bijna alle offertes geaccordeerd terug; met als resultaat dat de omzet met bijna 40%  is gestegen. Hierdoor kan dit bedrijf nu een volgende stap zetten. 

 

De kortste weg 

De makkelijkste manier om je omzet te verhogen is door het slagingspercentage van je voorstellen te verhogen. De aanvragen liggen er al. Het zijn kansen die voor je neus liggen. En je hoeft geen extra kosten te maken. Sterker nog: als het goed is, haal je zelfs meer rendement uit je Client Acquisition Costs. 

 

Voor jou ook mogelijk?

Wil je weten of het voor jullie ook mogelijk is om vaker en sneller een JA te krijgen op voorstellen? Dat ontdekken we in een gratis conversiegesprek. Hierin stel ik je vragen om een goed beeld te krijgen van je situatie, salesproces en de kansen die er liggen. En of je wel of niet het programma gaat doen: je krijgt sowieso een advies waar je direct mee aan de slag kunt.   

Vraag een gratis conversiegesprek aan