Marketingteksten

Jullie ideale klant aantrekken

 

Met welke woorden willen jullie dat doen? Met de juiste formulering kun je mensen laten inzien dat ze bij jullie organisatie aan het goede adres zijn.

 

Je kuntĀ SEO-teksten laten schrijven, maar ook de geschreven content voor flyers, folders en advertenties laten verzorgen. En wat dacht je van teksten op de banners bij jullie stand op de beurs?

 

In een SEO-strategie mag een blog niet ontbreken. En al zou je het niet voor de vindbaarheid doen, doe het in ieder geval om anderen kennis te laten maken met wat jullie bedrijf in huis heeft. Het op papier zetten lastig? Idee: een tekstschrijver het blog laten schrijven.

 

Is SEO niet de eerste aangewezen weg naar meer klanten of wil je niet wachten tot je SEO-strategie zijn vruchten begint af te werpen? Je kunt ook op andere manieren de aandacht vestigen op jullie aanbod. Laat bijvoorbeeld een of meerdere persberichten schrijven.

 

Een sterke marketingcommunicatiestrategie begint met een heldere boodschap. Als je inschat dat de boodschap te vaag of te wollig is, bekijk dan de info over de power message.